Remblokken En Remschijven Van Brembo

Published Jan 23, 21
7 min read

Caravan En Aanhangerbanden

Over banden, velgen, reservewiel, neuswiel, levellers, waterpas zetten, krik, enz. door » za 16 apr 2005 21:22 Heeft iemand ervaring met stikstof in de caravan banden. Kort geleden hier een aanbeveling over gelezen, het zou div. voordelen hebben, o. a:-De banden zouden minder slijten-3x langer op spanning blijven en minder warm worden-Velg roest niet, want stikstof bevat geen water-Veiliger bij brand gevaarGroeten,Eelko di 23 dec 2003 06:20 Heel door » za 16 apr 2005 22:49 Lucht bestaat voor 80% uit stikstof en 20% uit zuurstof; klopt niet helemaal want er zit ook nog ongeveer 1% aan andere (edel)gassen in.

Nu is het zo dat stikstofmoleculen groter zijn dan zuurstofmoleculen. De zuurstofmoleculen kunnen daardoor langzaam door het enigzins poreuze rubber van de banden ontsnappen. De stikstofmoleculen lukt dat niet. Enfin, je band loopt dus langzaam leeg totdat de 20% zijn ontsnapt. Je pompt hem weer op met lucht waarna het percentage stikstof in de band al is opgelopen tot 96%.

Je stalen velgen roesten inderdaad niet meer, maar dat komt niet door de eventuele afwezigheid van water maar omdat voor het roestproces zuurstof nodig is. Dat je banden langer meegaan en minder warm worden heeft puur te maken met het feit dat ze op de juiste spanning zijn en blijven.

Verlagingsset Bij Leaseauto - Verkeer En Vervoer

w. Autobanden pomp Beste autopomp kopen., laat je geen geld uit de zakken kloppen door dit soort kul-verhaaltjes. Groetjes, Jan Groetjes,JanKennis is niet belangrijk als je genoeg kennissen hebt! door » zo 17 apr 2005 00:11 JPGeetje schreef:Lucht bestaat voor 80% uit stikstof en 20% uit zuurstof; klopt niet helemaal want er zit ook nog ongeveer 1% aan andere (edel)gassen in.

Hoe Duur Is Het Om Een Auto Te Laten Verlagen?Welk Type Remschijf Moet U Kiezen?

Nu is het zo dat stikstofmoleculen groter zijn dan zuurstofmoleculen - Haas F1 maakt op Spa gebruik van Brembo-remmen. De zuurstofmoleculen kunnen daardoor langzaam door het enigzins poreuze rubber van de banden ontsnappen. De stikstofmoleculen lukt dat niet. Enfin, je band loopt dus langzaam leeg totdat de 20% zijn ontsnapt. Je pompt hem weer op met lucht waarna het percentage stikstof in de band al is opgelopen tot 96%.

Je stalen velgen roesten inderdaad niet meer, maar dat komt niet door de eventuele afwezigheid van water maar omdat voor het roestproces zuurstof nodig is. Uw auto laten verlagen door onze Service. Dat je banden langer meegaan en minder warm worden heeft puur te maken met het feit dat ze op de juiste spanning zijn en blijven.

Auto Verlagen, Waar?

w., laat je geen geld uit de zakken kloppen door dit soort kul-verhaaltjes. :idea: :idea: :idea: Groetjes,Jan Hartelijk dank voor de uitleg, klinkt me plausibel in de oren. Banden: Kwaliteit, veiligheid en service. Eelko[/quote] vr 19 mar 2004 20:26 't Gooi door » zo 24 apr 2005 20:16 Tja, waar het verhaal vandaan komt dat Stikstof moleculen groter zijn dan van Zuurstof weet ik niet, niet goed opgelet bij de scheikundeles denk ik.Een Zuurstofatoom heeft een atoomgewicht van 16 en een molecuul Zuurstof (O2) 32. De enige reden die ik kan bedenken om stikstof in de banden te laten pompen is het hebben van te veel geld. Mijns inziens heeft men hier een markt ontdekt om de consument onder twijfelachtige verkooppraatjes geld uit de zak te kloppen (Verlagen van de auto).

Brembo RemmenKoop Brembo Remblokken Achter En Voor — Hoge Kwaliteit

Eén keer per jaar langs de pomp om het even te checken of een simpel metertje van Halfords is goedkoper, kun je weer een pilsje van drinken onder de luifel. Ad door » ma 25 apr 2005 11:16 op deze site staat het hele verhaal behoorlijk wetenschappelijk uitgewerkt... (Maximum toelaatbare massa auto verlagen).. gr, Bob vr 19 mar 2004 20:26 't Gooi door » ma 25 apr 2005 20:15 Prima wetenschappelijk verhaal (AmsterdamBanden).

Banden: Kwaliteit, Veiligheid En Service

Ik heb onlangs mijn autobanden van mijn 8 jaar oude auto laten verwisselen voor nieuwe, je wilt niet weten hoe glanzend en roestvrij de binnenzijde van de velgen eruit zag. Voor mij dus geen argument De warmteontwikkeling zal ongetwijfeld van invloed zijn en kan een argument zijn, dit was voor mij nieuw.

Brembo Remmen Met F1-techniek Naar ProductieautosBrembo Remblokken Motor Onderdelen - Motor Accessoires

Aangezien ik geen vliegtuigbanden heb die zeer heet worden blijf ik nog steeds van mening dat het naar de gewone caravangebruiker zoals ik geldklopperij is. In het artikel wordt ook aangegeven dat je toch regelmatig de spanning moet controleren. En blijkt die te laag dan vul je ze bij de dichtsbijzijnde benzinepomp bij met lucht jawel.

Stikstof is een industrieel gas wat in de handel bijna niets kost. Misschien is Helium wat, dan wordt je caravan wat lichter!!!!!Ad Laatst gewijzigd door Ad op ma 21 apr 2008 19:09, 1 keer totaal gewijzigd. door » ma 25 apr 2005 20:38 Ad schreef:Prima wetenschappelijk verhaal. Zuurstof kan inderdaad oxidatie veroorzaken, met name als er vocht bij zit.

Camper Banden

Waar Laten Verlagen En Hoeveel?Bandenspanning Verlagen

Voor mij dus geen argument De warmteontwikkeling zal ongetwijfeld van invloed zijn en kan een argument zijn, dit was voor mij nieuw - Brembo remmen - Bandenspecialist AmsterdamBanden. De caravanbanden kunnen onder het rijden inderdaad flink warm worden, maar dat doen ze ook als ze in de zon staan. Aangezien ik geen vliegtuigbanden heb die zeer heet worden blijf ik nog steeds van mening dat het naar de gewone caravangebruiker zoals ik geldklopperij is.

En blijkt die te laag dan vul je ze bij de dichtsbijzijnde benzinepomp bij met lucht jawel. Ik hoorde laatst bedragen van €3,- per band voor een stikstofvulling, schandalig. Stikstof is een industrieel gas wat in de handel bijna niets kost. Misschien is Helium wat, dan wordt je caravan wat lichter!!!!!Ad Met Helium, dan zou de caravan misschien toch kunnen vliegen, dus dan toch maar Stikstof ? door » ma 25 apr 2005 21:28 Eelko schreef:Ad schreef:Prima wetenschappelijk verhaal.

Amsterdambanden.nl

Kuiperbergweg 31C, 1101 AE Amsterdam, Nederland
+31206976001
Caravanbanden

Ik heb onlangs mijn autobanden van mijn 8 jaar oude auto laten verwisselen voor nieuwe, je wilt niet weten hoe glanzend en roestvrij de binnenzijde van de velgen eruit zag - Keuring na verlaging.. Voor mij dus geen argument De warmteontwikkeling zal ongetwijfeld van invloed zijn en kan een argument zijn, dit was voor mij nieuw.

C Banden Of Geen C Banden

Aangezien ik geen vliegtuigbanden heb die zeer heet worden blijf ik nog steeds van mening dat het naar de gewone caravangebruiker zoals ik geldklopperij is. In het artikel wordt ook aangegeven dat je tocch regelmatig de spanning moet controleren. En blijkt die te laag dan vul je ze bij de dichtsbijzijnde benzinepomp bij met lucht jawel.

Stikstof is een industrieel gas wat in de handel bijna niets kost (Voor en tegens Auto verlagen). Misschien is Helium wat, dan wordt je caravan wat lichter!!!!!Ad Met Helium, dan zou de caravan misschien toch kunnen vliegen, dus dan toch maar Stikstof ? ik vind het ook maar geldkloperij, want je kunt toch overal je banden op laten pompen, ik heb altijd een compressor bij naar het buiteland met een luchtslang voor de banden op te pompen.

Verlagingsset Bij Leaseauto - Verkeer En VervoerGewicht Van Uw Auto Aanpassen

9... - Brembo remmen met F1-techniek naar productieautos.de bandenspanning is op alle banden 3 bar........maar aangezien ik dat pas heb laten doen heb ik nog geen verdere ervaring dus dat komt nog.....Johan door » di 26 apr 2005 11:56 ik ga straks van de zomer nieuwe banden onder de caravan laten zetten bij de profile denk ik, en dan worden ze met stikstof gevuld (dat is al bij de prijs inbegrepen) maar goed, als ze niet meer op spanning zijn vul ik ze denk ik ook gewoon bij de pomp met gewone lucht....gr, Bob door » za 30 apr 2005 14:22 ...en dan worden ze met stikstof gevuld (dat is al bij de prijs inbegrepen)Ja??? Ik heb laatst ook twee nieuwe banden bij Profile onder de auto laten zetten, en kreeg vooraf een prijs.

More from Marktplaats auto

Navigation

Home

Latest Posts

Banden- En Velgen Service

Published Jan 24, 22
6 min read